Robbie Williams – Take the Crown Tour, Wembley, UK – episodul 2

Înca o dată! (nu se putea altfel!) Mi-a plăcut atât de mult primul meu concert pe Wembley încât în ziua imediat următoare am luat bilete la următorul show susținut de RW. Bilete pentru „fan zone” nu am mai găsit însă am luat bilete în tribună. Cum s-ar spune, un alt view!

Deși era a patra seară consecutivă în care susținea același spectacol, atmosfera a fost explozivă. Fanii, dar mai ales fanele, au dansat, au strigat și au aplaudat fără încetare. Un lucru totuși m-a intrigat puțin – am avut impresia că asist la o piesă de teatru regizată. Tocmai pentu că Robbie Wlliams este un actor foarte bun,  gândisem că absolut totul este spontan…M-am înșelat!

În orice caz, contactul cu publicul și reacțiile acestuia au contat cel mai mult – aveai impresia că vorbește cu fiecare dintre spectatori, că fiecare persoană este cel mai bun prieten al său.

La final, când pentru a doua oara m-am bucurat de focul de artificii, când am pornit spre hotel alaturi de zeci de mii de fani, cantând și fluturând mâinile, am știut că voi reveni cât se poate de curând în fața scenei lui.

DSC04776

 

DSC04790

 

 

Un gând despre “Robbie Williams – Take the Crown Tour, Wembley, UK – episodul 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s