Kids Party la Lunguletu Treehouse Garden

Îmi place să organizez petreceri iar pentru copilul meu găsesc mereu ocazii să o fac: ba un week-end cu prietenii la noi acasa, ba o zi de naștere..orice motiv de voie bună îl exploatăm cum se cuvine! Anul acesta, la cei 8 ani pe care i-a împlinit, și-a dorit ori o petrecere acasă, ori o petrecere în aer liber. Ce credeți, încăpeau 50 de oameni într-un apartament de două camere?! Nu! Așa că, am revenit după 2 ani, la Lungulețu (Dâmbovița), la TreeHouse Garden (https://nuntainnatura.treehouse.ro/locatie-nunta-in-natura-treehouse-garden-3.html).

La aproximativ 1 oră de București, ieșind prin Chitila, se află acest minunat loc, la marginea unui sat, departe de orice amintire a orașului. Am închiriat spațiul pentru un grup de 50 de persoane, copii și părinți, într-o duminică de mai de la 9.00 la 22.00. Noi, câțiva ai casei, am ajuns în jur de 10.00, am aranjat mâncarea (am preferat să o aducem noi, fără să apelăm la serviciul lor de catering), am umflat baloanele și am pus muzică – ceilalți au ajuns pe la 11.30.

Dar hai să vă zic de loc – tocmai renovat, cu un spațiu acoperit pentru mesele rotunde, cu baie și bucătărie, piscină pentru bălăceală, loc de joacă pentru cei mici, o cabană de lemn și o căsuță într-un copac, au fost perfecte pentru o zi de mai capricioasă. Ba a plouat și ne-am adăpostit la mese sau prin foișoarele din curte, ba a ieșit soarele și ne-am jucat pe iarbă. Am făcut grătar, am ascultat muzică, am râs și nici nu știu când a trecut timpul! Copiii s-au simți minunat, au alergat continuu, unii au dansat, alții au alergat broscuțele din piscina, mulți au jucat fotbal sau au sărit în trambulină. Spre seară, pe la 20.00, am încheiat petrecerea, deși nu ne venea să plecăm spre case..

Mai jos, căteva poze mărturie. La mulți ani încă o dată, puiul meu!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s