Kings of Leon, Bucuresti, 17 iunie 2017

Am vrut să scriu cât mai curând acest post despre Kings of Leon la București, așa că m-am urnit, zic eu, suficient de curând cât să păstrez euforia, la câteva zile după.

Am luat taxiul pe la 14.50, mă întâlneam cu o prietenă în fața stadionului, la intrarea de pe Bulevardul Basarabia. Pe biletele noastre tipărite „în regim propriu” nu era scris nimic (!!!) referitor la căile de acces aferente zonei Golden. Ne-am uitat puțin pe net, am găsit info și am pornit spre intrarea de pe strada Pierre de Coubertin. Am ajuns în jur de ora 16.00 și ne-a întâmpinat un grup de fani nerăbdători – nu prea mulți, în jur de 30. Am stat de vorbă, am glumit….până a început ploaia. De fapt furtuna. De fapt mai întâi furtuna, apoi ploaia. Noi, complet nepregătite…mă rog, eu aveam o geacă de jeans, scurtă și subțire, prietena mea, nu. La început am crezut că va trece repede, bătea vântul și speram să fugă norii. Nu s-a întâmplat așa și am fost nevoite să căutăm adăpost sub copaci. Eram doar noi două și încă vreo 4 sau 5 persoane…ceilalți (care între timp se mai înmulțiseră) au rămas pe loc. Și doar câțiva aveau umbrele. Și a plouat atât de tare încât i-a udat pe toți, inclusiv pe noi!

La 17.30 s-au deschis porțile. Unii s-au înfuriat că nu ne-au dat voie să intrăm mai devreme …dar nu cred că era vina gardienilor pentru acest lucru..și nici că afară ploua iar noi nu aveam nici haine și nici umbrele. Am intrat în curtea stadionului, am ajuns la porțile metalice dar aveam biletele ude!!! Noroc că a ținut cerneala – am reușit să le scanăm și am intrat. Am prins loc bun – la scena, evident!

Între timp mi se făcuse foame, așa că am lăsat-o pe prietena mea să aibe grijă de locurile noastre și am plecat să iau ceva de mâncare. Dar mai întâi am trecut pe la toaletă unde …mi-am uscat tricoul – eram udă pe umeri și la ceafă (picase apa din copaci pe spatele nostru). M-am întors la coadă pentru jetoane (nu am avut brățări, zona Golden avea o anumită zonă cu acces direct la toaletă și propriile standuri de mâncare- două la număr-  și băutură). La jetoane nu am pierdut mult timp, însă pentru mâncare, da. Am stat vreo 25 de minute la coadă, în timp ce trupa Golan făcea atmosferă pe stadion. Lumea începea să vină. Când am ajuns înapoi la locul meu, se făcuse deja ora 19.00.

 

la coadă pentru mâncare…

La 19.30 a început LP. Pe stadion oamenii se adunaseră și au cântat împreună cu artista, care, sub ochelarii de soare pe care îi purta, încerca oarecum să transmită publicului emoție. Câteva semne și bezele aruncate către primele rânduri, cam asta a fost interacțiunea..dar cântă excelent și fluieră și mai bine!!

LP
LP
LP

 

LP
LP

La fix 21.15 au intrat pe scenă Kings of Leon (aici film). Superb! Mi-a plăcut cap-coadă cum au cântat însă mi-aș fi dorit să comunice cu publicul – nu au făcut-o aproape deloc. Pe stadion, așa cum am văzut noi din primul rând, a fost atmosferă, oamenii au cântat, mai ales pe piesele ultra cunoscute (Sex on fire clip). Era loc de mai bine – cred că trupa ar fi trebuit să depună mai mult efort în a interacționa cu fanii, asta este clar. În schimb au cântat perfect, de la noi s-a auzit foarte bine. Scena, deși nu foarte mare, cu două ecrane laterale și alte două ecrane mobile plasate pe mijlocul ei, a construit un cadru ușor de înțeles, cu efecte de lumini care s-au schimbat la fiecare piesă.

La 22.45 au încheiat spectacolul, fără bis. Înainte de a ieși de pe scenă, și-au luat rămas bun și au aruncat spre public penele de chitară, prosoapele cu care s-au șters, șervețelele, paharele și sticlele de plastic din care au băut și bețele de la tobe – isterie în primele rânduri de fani!

Kings Of Leon
Kings Of Leon
Kings Of Leon
Kings Of Leon
Kings Of Leon
Kings Of Leon
Kings Of Leon
Kings Of Leon
Kings Of Leon
Kings Of Leon
Kings Of Leon
Kings Of Leon
Kings Of Leon
Kings Of Leon
Kings Of Leon
Kings Of Leon

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s