Diversificarea hranei pentru bebeluși- o provocare!

La cele aproape 8 luni ale lui Vladi, vă închipuiți că încă sunt o începătoare în ceea ce privește alimentația sănătoasă a bebelușului meu, cu tot ceea ce presupune acest lucru: de unde să cumpăr alimentele, care dintre mesele de lapte să le înlocuiesc..și altele legate de acest aspect. Am început totuși diversificarea de aproape 3 luni…și deci, așa au început și cele câteva bătăi de cap: cu ce alimente să încep, apoi cu ce să mai gătesc, cum să le gătesc, cum e mai sănătos și bineînțeles, cum să îmi organizez timpul.

Am citit și am consultat medicul pediatru iar în final am ales să îmbin cele două metode de diversificare: autodiversificarea și difersificarea clasică.

Așadar, am ales ca micul dejun să fie format din fructe proaspete pe care i le servesc ca atare – bucățele, și uneori, când aleg să îi adaug și semințe, i le pasez. La prânz întotdeauna îi serversc mâncare pasată.

Conștientă fiind că bazele sănătății se pun încă din primele momente ale începerii diversificării, am căutat aparatura care să mă poată ajuta să îndeplinesc acest obiectiv – atât pentru Vladi cât și pentru mine (cum somnul nu îmi mai este acum cel mai bun prieten, dimineața am nevoie  de cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime să mă mențin întreaga zi activă și plină de energie). Așa am descoperit cel mai nou storcător prin presare la rece Hurom, tocmai bun pentru delicioasele smoothies de dimineață.

Hurom HZ Alpha mă ajută atât la prânzul lui Vladi cât și dimineața, atunci când îi adaug semințe la micul dejun. Da!! Acest aparat stoarce, face cele mai fine smoothies și mă eliberează de presiunea timpului petrecut fără voia mea în bucătărie. Reușesc mă încarc cu energie iar Vladi profită de un prânz delicios.

20171004_091040

Vă provoc să trăiți sănătos ! Produsul îl puteți achiziționa de la magazinul profitshare.ro

Articol scris pentru SuperBlog 2017.

Hurom

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s